Sabtu, 5 Februari 2011

:: Kontest Blog Cun.Lawo.Kemas ::


waaa..sudah lama yong x join Kontest..so today rasa macam nak join le pulak setelah di TAG oleh blogger manis ni..actually mmg rasa "xde maknanya nak menang yong oi"..but x salah mencuba kan..kita kasi support sket pada blogger yang lain..mesti dorg gembira :)


so apa yang perlu kita buat sekarang ialah baca syarat dulu ek..




SYARAT PENYERTAAN :
(1) Warga negara MALAYSIA .
(2) Semua jantina diterima
(3) Ada blog! takder blog .. ditolak !
(4) Follow blog sue
(5) Tag 4 orang rakan anda taw (makesure dieorg taw)

Tarikh tutup :
30 mac 2011... itupun melebihi 100 orang penyertaan .

Hadiah :
WANG TUNAI berbentuk topup menanti anda !

now yong nak tag 
eqacashperlala
Hawa


Done..


if ada yang nak join juga..bole la klik here


tata :)

10 ulasan:

yuiameera berkata...

huhu..blog yui xcomel..segan nkmsuk contest..heee

ayienchan berkata...

gud luck (;

tomatokering :) berkata...

wahh~gudluk tau ! :D

sori la lama tak singgah . rasa mood down skit smnjak 2 menjak nie . huu

Shiela Firdaus berkata...

Yong..mekaseh sbb tag kita! Kalau nk join g kat blog tu je la ye ;-)

iPai berkata...

wang tunai berbentuk top up ?? maksudnya, dia bg kita duit tunai suh kita beli top up .. menarik ni

::wan fadhilah:: berkata...

gud luck sis!

ardinihumaira berkata...

Goodluck yong! :)

norsyuhada binti johan berkata...

gudluck dearrr!!!

PrincessKawaii berkata...

gud luck ye tuk contest ni. ai pon join jugak ;)

sha rosemary berkata...

hihi , thanks yg tag kita :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...