Jumaat, 18 Februari 2011

:: Update | Gadis Ber"shawl".meh sini sat.ada Shawl Rm13 je..nak tak?? ::

tudia..ada ka panggil macam tu..sweet sour ja rasa..hehehe..maaf la terpaksa re-post entri ni sebab baru nak masukkan shawl baru..harga mengancam jiwa tak? hehehe


oke..disebabkan masa da makin suntuk..yong nak ler habiskan stock yang ada ni yer sebelum 22hb ni..maka dengan ini yong isytihar..JUALAN HARGA RUNTUH DI ALINAC SHOPPE MAKIN PANAS BERLANGSUNG..hiksss!


oke kat sini yong nak show la sket HARGA shawl yang dijatuhkan sempena minggu promosi ni..ada beberapa shawl dan tudung ya.jom layan :)

Price

Rm16 not include postage





Price

Rm13 not include postage



selling price :
RM8 - not including postage






 Price
Rm45 include postage







Rm 13 Not Including Postage






Rm13 Not Including postage






ini semua contoh je ye..ada banyak warna lagi ha..nak tengok gambar yang lain just klik pada no shawl/tudung tu tau..promosi sampai 22Feb 2011 jer..jangan ketinggalan :)

4 ulasan:

E.d.Y berkata...

berniaga shawl pulak ke?

deAnza-wAnda berkata...

yong x mau bagi wanda hadiah ker... 23 tuh beday hihihih....

Amirrah Zawani berkata...

cantik2 shawl yg yong pakai tu..
yong pun cantik :)

niDa berkata...

shawl rose kaler pink tu masih available ke yong.. cam menarik je bile tgk yong pakai..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...