Isnin, 21 Februari 2011

:: cerita semalam..belum basi lagi ::

takda apa nak update sangat.just nak story sket jerk.

-semalam yong naik motor (sebab kereta masih di bengkel) tu pon jadi penumpang jerk..peh! ketaq jugak kaki ni.first time naik motor untuk tahun 2011.tahun lepas pon beberapa kali je naik.x ingat. :P 

-baru yong tahu panas jugak ek naik motor time tengahari.sebab tu abe halim tak nak balik rumah da time lunch.jauh & panas katanya.

-yong segan ah naik motor.tambah-tambah kalo benti kat traffic light :( sangat janggal rasanya.

-mood makin teruk semalam.macam-macam kes berlaku dalam hidup.(Allah sayang Yong) try to be cool..sangat-sangat mencuba but biasalah yong pon manusia biasa.if x nangis tu x puas ah! hahahha

-hati makin sensitif.dah jadi normal la sekarang ni dari dulu hati sangat kering macam xde perikemanusiaan.perjalanan hidup buat yong jadi macam ni.dah makin sedar yong da makin dewasa (makin tua)

-abe halim cakap ada staff kat tempat dia kerja cakap kat dia macam ni "muka hensem tapi pakai baju kedut"..(peh, menyirap hati yong.terus bebel abe halim kenapa pakai baju tak nak iron, meh hari-hari yong nak iron *yeke yong nih?) 

- geram la abe halim suka buat yong marah.yelah, bila yong tanya dia..dia tanya yong balik..bila tanya mestilah nak kan jawapan.bukan nya dapat soalan semula..oh i hate it! banyak kali buat macam tu memang nak kena baling dengan kasut!!!

-sikap panas baran yong makin menjadi.ada je barang nak lempar! ada je orang nak kena bebel.mujur xde lagi yang kena pukul *kecuali abe halim.

-semua perkara diatas jadi makin teruk semalam (mood masih teruk, tengok la cemana hari ni pulak)

11 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

sy selalu gila balik kelas naek motor tgh panas..
sgt2 panas!!!!
aah..sgt2 janggal berhenti kat traffic light..rase cam owg tgk kite jewk semua!

toyolkiut berkata...

rilek la yong..
abe halim sayang la tu ia tegur..
marah2 sayang je kan, yong kan??
hr ni mesti dh cool balik..

Salmia berkata...

ingatkan yong sndri yg bwak motor tu. hehehe..

sabar2..
selawat banyak2 :)

munna berkata...

sabara-sabar yong... nanti kerut muka bila cepat marah....kak munna pun tak suka naik motor... tapi teringin nak belajar bawa motor sendiri...

PutRee SeJiNjaNg berkata...

alo..alo.lo sian kat yong...sabar ekkk yunk..

Mr feckry berkata...

lu dah try tolak motor masa ujan

AngahSayang2314 berkata...

apa yg bole angah kata bersabarlah yong angah nie pun tengah tempuh dugaan yg hebat nie...

Nabiel berkata...

adehh~
sabo2 yong...hehehe
ehh..mrh2 nie msti ade sbb nie~lalalala

deAnza-wAnda berkata...

sabaq yong na... dalam hubungan nih x bole dua2 pans taw... n yong jdi cmtu sebb yong stress wanda rase.. x ckp rehat tuh...

Uchi kay-f @hmad berkata...

ekk,...aku keliru menjadi buntu...

psst yong ni dah kawen ke dgn incik abe halim? *garu kepala*

niDa berkata...

yong jgn ckp cmtu.. saya ade moto je. terpakse naik walaupon x sker. panas tade air cond. tp tu je yg termampu.. hukhukhuk

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...