Khamis, 3 Februari 2011

:: Camnilah muka yong bila pakai Shawl Rose..nice tak? ::



hiks..x nice pon sila la cakap nice..amik hati pon xpo..hahhaa..haaa, akhirnya..baru kuar seketoi muka yong memperagakan shawl yang yong jual ni..xsempat nak promosi sangat..sebab jual kat sedara mara and jiran je pon da nak habis.tinggal la 5 helai gitu jerk..adess :p






mujur la yong sempat rembat sehelai dua..kalo x, habis la kempunan nak pakai shawl ni tunjuk kat orang sungai petani. :P






ni adik yong balik ke Perak, baru je sampai petang tadi..da berjaya jual da shawl ni..tu belum masuk hari esok..dah le dok sana dalam 4 hari..tah-tah balik sini nanti da xde bawak balik da shawl tu..






papepon rasa teruja sangat bila dapat jual shawl..baru la menepati syarat kan..keh keh keh..da lama mengidam nak jual shawl..akhirnya dapat juga..yang sebelum ni shawl kawan yong..yong tlong jual jerk..dah tgk jualan agak bagus..yong pon nak la jugak guna modal sendiri kan..so apa lagi.makin la semangat ni :)






oke..oke..insyaAllah nanti yong upload shawl skirt pulak ya...nice juga..if ada sesiapa nak beli shawl ini..email yong di alinacshoppe@yahoo.com ya 








tata

14 ulasan:

Nina Juliana berkata...

cantik.. tapi muka kita tak kene la kalo pakai shawl.. berminat gak.. tapi bila pakai.. alamak.. tak sesuai..

niDa berkata...

yong, nak mntak 1 je..hehehe.. bole x yong tunjuk skali bahagian belakang shawl tu. nak tgk pendek ke x. sbb shawls skang byk yg pendek bahagian belakang nye. dpn nmpk ok. tp blakang mcm spoil je...

sorry ek yong kalau menyusahkan...

mahirahkamal berkata...

cantik la..yang colour2 tu sekali ke u pakai 2 lapis.

mia berkata...

lawanyeeeeeee yong..seriusly..baru nmpak muke yong betol3..ehhee..bole jdi model ni tau..

Kalamhati berkata...

comei la yong!hehe

fathiah berkata...

wqh... cantek.. xpenah lagi beli shawl cam tu. huhuhu

Uchi kay-f @hmad berkata...

emm...:p

eT berkata...

Bape rm ni yong?
Kasi tunjuk blkg sekali la.yg kaler ala2 itam tu sekali ke asing?
Cam menarik jek 2.

syaxa berkata...

yong mang lawa...pakai pa pon cantik..

Citarasa Rinduan berkata...

yong..
cun gile adik kak ayu nie
kamu sesuai pakai shawl..

cute.....

!eNa PnG berkata...

Comel la yong pakai shawl nie...



happy holiday..:)

sha rosemary berkata...

cantek nya yong, sha pun nak jugak lah mcm , hope muke ni tak nmpk tembam , hhu

Galeri D'Qaleesha berkata...

salam alls..

saya nk tya..minat x shawl cotton 2 ton?

saya nya nk biskan stok...harga murah sahaja..

if minat gtau saya yer..TQ

Galeri D'Qaleesha berkata...

salam alls...

nice you pkai...

hmmm saya nk tya...awak minat x cotton 2 ton?

saya nk biskan stok...

harga murh je...da lgi 10 helai..
klo mint gtau ek TQ

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...