Sabtu, 19 Februari 2011

:: Bagaimana nak pakai Lens by Alinaclover ::

hari ni ngn semalam yong sebok jerk dok join chat ngan geng kat Sahabat Blogger..then tengok ada entri yang sorang blogger lelaki ni nak pakai lens juga.tapi beliau tak reti.

maka terciptalah entri ni ya :) hehe.oke saje je nak share ngan korang cara-cara cemana nak pakai lens.Disebabkan yong pon menjual lens, jadi haruslah kan yong cerita sket bagaimana cara-cara nya.If korang kureng paham lagi cemana nak pakai..sila btau la yer..kot-kot yong bole buat video ke nak tunjuk kat korang...hiks~

oke..kepada yang baru mula nak menjinakkan diri nak pakai lens..korang sila la jenguk entri yong yang kat bawah ini ya :)
V
V
V
V
V
V
V

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V



Selamat mencuba!

3 ulasan:

ardinihumaira berkata...

hehe dni teringin yong. t yong gtaw dni warna apa sesuai ngan dni ey

chii berkata...

chantekkkkk...

deAnza-wAnda berkata...

gud info yong...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...