Sabtu, 26 Februari 2011

:: Alhamdulillah.semuanya berjalan lancar ::

fuh lega! dengan kerjasama abg halim and adik yong hafiz..maka dapatlah yong keluarkan barang dari pejabat kastam petang tadi..agak ketaq lutut la jugak sebab macam nak kena paw sakan jerk kat situ..kalo korang kan..dapat hadiah dari oversea then x pasal kena cukai giler punya banyak..korang rasa panas x?




memang hangat hati ni oi! meluat oke~




tapi pape pon memang best lah :) sempat lagi p tengok wayang dan do some interesting program! huhu..skang ni baru je sampai rumah..japg yong upate lagi oke :) tata

4 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

TGK WYG CITA APA?

Amirah Zawani berkata...

mmg panas la kalo kena cam tu.. siapa tak panas kan.. hehe :)

ardinihumaira berkata...

nanti kita paw dia balik ye yong :D

deAnza-wAnda berkata...

huh... panssss.... yong.... hihhi....

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...