Rabu, 19 Januari 2011

:: Yong Kagum dengan Pemandu Trailer ::

sumber? mestila goggle
semalam after pergi antar lens kat rumah customer..yong and abe halim terus pergi dinner kat kedai masakan Thai..kedai mana sodap kat area SP ni? buat masa sekarang..slera yang amat menepati tekak ni ialah kedai makan Marina 3..orang Sp maybe tahu kat mana kedai nyer ye..tomyam dan sup dia memang superb..rasa Siam btoi..hahaha.yelah..da nama kedai masakan Thai kan..tukang masak ofcos la dari sana..cemana yong tau? sebab wife towkey dia tu my friend ah..hehe.sepupu towkey tu pulak my friend juga masa sekolah menengah..so kenal la sket2 kan..sapa nak join next time dinner ngan yong? angkat tangan ramai-ramai.hehe


oke.merepek da ni..haha.after dinner..kitorang terus la balik kerumah..masa nak balik tu..nampak la satu trailer ni nak mengundur..so kena la bagi laluan kan..trailer pulak kemain panjang oi..tak cukup ha jalan dia nak mengundur..motor-motor yang benti depan kete we all pon kena la mengundur sama..kang x elak.habis la kena langgar..hahha


actually nak cakap..yong siyes TABIK springg ah kat driver trailer tu sebab dapat bawak trailer tu dengan baik..dapat mengundur dan belok dengan begitu kemas sekali..yong ni bawak kete pon hegeh2 lagi..kalo bawak trailer macam tu..habis da yong libas motor ke rumah yang ada kat tepi-tepi tu..:p


tadi masa tengok driver tu nak belok trailer tu..peh..sket je ha nak kena motor-motor kat depan keta we all..tapi x kena pon la..pastu berjaya bawak trailer tu dengan selamat..sempat jugak la jam panjang sekejap...hahaha yong cakap la kat abe halim "fuyohhh, terer ah driver ni!!! (excited sat) abe halim balas "orang lama ni".. dalam hati yong terdetik "kalo orang baru cemana ah?"hehehhe habis langgar orang ar yer..ingat senang ke nak bawak trailer..nak kena btoi2 pandai kawal jarak semua tu..kalo yong la kan..tak nak la..memang macam tak lepas jerk haa


sapa kat sini pandai bawak trailer? meh nak tabik spring jugak kat dia :P




Nota ALinac-teringat arwah kawan sepupu meninggal kena langgar ngn trailer.. T__T

2 ulasan:

cikgu isza berkata...

yong,
klo suami akak baca entry ni.. mesti kembang hidungnya..
:D

alinac lover berkata...

hiks...yeke kak..meh nak tabik jugak kat beliau..hebat la!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...