Ahad, 16 Januari 2011

:: What Berry Are You?? ::

halooohaa..hehhe selamat hari ahad..selamat bercuti ya semua..Hari ni Kedah pon cuti aww sebab today Hari Keputeraan Sultan Kedah.maka semau orang bercuti.adik-adik pakat melepak la kat rumah..

haa.saje je post pasal What Berry Are You.. yela baru-baru ni kawan yong pakai juga Blackberry..tapi dia pakai line Celcom..katanya bil sebulan rm108 kalo x salah yong..erm, bole tahan juga harganya ya..

so yong btau la dia suh tengok web digi..ada plan yang bagus..see..macam-macam pilihan ada kan? cuba teka yong pakai plan yang mana? ya BTOLLLLL! mesti la plan rm68 tu..sebab yong nak semua keistimewaan guna Blackberry ni..tak nak leh guna sket2 jerk.x smart ah..nama pon Smartphone kan..maka haruslah tuan dia pon smart juga..hikss!

So ada yang bercadang nak beli Blackberry?? yu all nak jenis yang cemana? ada macam-macam jenis aww..yong nyer BB yang paling murah..ah malu la nak btau.korang teka jelah :p

Nota Alinac-siyes i lap u aww Berry :)

3 ulasan:

Kalamhati berkata...

mine is strawberi!hihihi guwau je yong

alinac lover berkata...

ngeh2..nak kena ni kak hehehe

Nurul Jaliah berkata...

boley update blog gune bb ehh..boley ajarkan tak cemane..huhu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...