Selasa, 4 Januari 2011

:: Sp bukan macam KL ::

semalam yong balik lewat ke rumah..dalam pukul 1.30 am gitu la..lewat da kan? kalo lelaki maybe awal lagi..tapi bagi perempuanmau ketaq lutut jugak la balik lewat-lewat..mujur xde apa yang seram berlaku..kekeke..selalu kuar dengan family balik lewat rasa macam oke je..xde pulak rasa apa kan..ni balik sekor sorang je ha..mula la tetiba nak salahkan abg halim x ikut kuar sama..

yong p jumpa kawan yong semalam..dia dah bersuami.sekarang kerja dengan suami dia jerk...ada kedai makan sampai dua..amboi nyah..bahagia hidup kan ada suami kaya..kekeke.. yong pon kalo bole nak macam tu..tapi apo kan dayo.abe halim belum kayo lagi haa..camno den nak kawen..hiks! gatai...

kenapa yong balik lewat sangat?sebab nya yong ralik bercerita dengan kawan yong..dia cakap dia boring kerja kat kedai makan..dia nak buat kerja lain..tudia..dah senang nak lagi senang..semangat tu maw ada..so dia nak yong tolong dia la..kasi pendapat cemana nak buat business..apa-apa business la..so yong kasila idea suh dia buat business melalui online..hihi...bagus kan? nak online je yong ni..kerja lain malash sket..lagipon kalo nak bukak spa kat sungai petani ni.macam da banyak sangat persaingan.so better x yah.kalo online pon oke what? ribu-ribu jugak pe income sebulan.

so sebab banyak talk about business yong sampai lupa diri ni haa..bila nak balik semalam.baru perasan.alamak..nak balik aku sesorang je...cis! seram sket..maka yong pon cari la jalan yang cerah means banyak lampu jalan..sepanjang perjalanan tengok jalan..haiya..macam ni ke sungai petani..pukul 1 pagi dah xde kereta da ke..aku je bawak kete kat sini..PECUT!!!!!! hahahhha...dasar penakut..tapi gatai balik lewat juga..tah pape yong ni...da masuh area bandar baru nampak..wah banyak lagi kereta ni...kawasan luar bandar je takda kereta..(kenapa la aku x dok kat KL *tetiba..hehehe)

on the way balik...family call tanya ada kat mana..ingat abg halim call..dia x risau pon..cis! nyampah.. ni yong masih di bilik..kang turun ke bawah mesti kena berleter.. semoga takda pape..amin :)

Nota ALinac- entri merapu di pagi hari.. :)


Rm36 (not include postage) 
ada yang berminat??

3 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Yong len kali jgn balik lewat sgt tau. bahaya. kalau ada org teman lain la.

nora berkata...

hahahhahaah penakut, satu team ar kitee

alinac lover berkata...

kak chik-iye kak..insaf pasni...takut ah kena rompak ke apa ke tgh jalan kan..seriau juga

nora-yeah! ada geng..kekeke

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...