Sabtu, 1 Januari 2011

::secret receipe::



esok yong nak p beli cake di secret receipe.tapi tak tahu kek apa yang sedap.korang tahu tak kek apa yang paling best and sedap disitu.sila bagi idea ya :)



yong nak buat birthday party sok.so esok kalut la sket.tambah esok nak p make-up kan customer pulak.haiya.super busy maaa tomorrow.



erm kek dalam gambar tu kek butter biasa je.kek tu la yang yong buatkan untuk abah.kejap je da habis.hehe.sedap la kan? aabg halim pon suka sebab takda icing..



so untuk esok yong nak p beli jerk.da lama ngidam nak makan cake SR ni oi.esok dapat la makan sebiji.kah kah kah..ada hati nak makan sebiji ek.giler tamak btoi :p



oke esok yong update lagi ya. skang nak sambung tengok tv.



nota alinac-bilik yong da siap kemas..lega sangat..fuh!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

9 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Chocolate indulgence sedap yong. tak pun golden nugget.

ekceli sume kek secret recipe akak suka. hihi ..

kakchik@ella berkata...

Chocolate indulgence sedap yong. tak pun golden nugget.

ekceli sume kek secret recipe akak suka. hihi ..

Woofer Storm berkata...

bgi la sok 1 slide ckup la.hehehee

cik tomyam berkata...

tak pernah beli. semua dapat.haha
semua sedap.

alinac lover berkata...

kak chik-ya tq naa..esok nak p bli..actually..yong xtahu sangat yang mana the best

woofer storm-nak ke? jemput la dtg rumah esok ya

cik tomyam- mmg sodap..nyum2..hehe

alexa yussida berkata...

wahhlaaa lapa lapa lapa..hehe

ardinihumaira berkata...

sob sob..
nak mintak coklat yong sikit

cikpuanhady berkata...

haa..choc indulgence tu memang peberet den..hihihi..torai la..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

ijatnuar87 berkata...

yumyumyum...sedapnyer SR...teringin nak mkn,tp mls g bndar,tmbah2 lagi time ujan camnih,hehehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...