Ahad, 23 Januari 2011

:: Sampai macam tu sekali yer yong?? ::

Salam hari Ahad ya semua..masuk hari ni da berapa hari da yong buat kerja macam nak gila..nak gila jerk bukan gila lagi ya.gila kerja la lebih kurang..haha skang..ambik ko yong..demam ke migrain ke apa ni..yong pon x sure..kepala sebelah da sakit ni haa..adesss :(

so hari ni da 23hb yer..tak lama lagi 25hb..so tamatlah promosi utk contact lens yong.thanks juga kepada blogger yang sudi beli lens dengan yong..ramai juga yang sent email bertanyakan tentang nak jadi ejen lens tu..maaf la yong reply lewat sket yer..banyak la kerja nak buat...tak leh nak fikir dengan baik sekarang..so pasni..yong akan email senarai harga ejen..if ada yang berminat..bole la jadi isi borang untuk jadi ejen yong ya..


haa berkaitan dengan promosi lens tu..ada yang Rm30 dan Rm40..tapi da banyak sangat da habis stock ya.terutama yang Rm30..skg ni tinggal la corak yang biasa-biasa jerk..kan yong da pesan..if nak shopping di Alinac Shoppe..harus lah time promosi..sebab akan ada diskaun tak hingat donia punya..rugi x beli aww :P so kepada yang nak beli..bole la usha mana-mana lens yang tinggal.yang lawa-lawa nyer..kebanyakkan da finish..tak dapek den nak nolong..maap le bebanyak yer..

so after promosi lens..yang tinggal ada promosi Shock Sale..1 bulan terlalu lama kan rasanya untuk sale ni..boring je rasa..haha so, pasni ingat nak promosi kejap-kejap je la..and macam biasa first come, first serve..sapa lewat order and bayar..jangan salahkan ai oke..da pesan da awal-awal..nak tengok Shock Sale..just click here :)

sebarang pertanyaan..bole email yong di alinacshoppe@yahoo.com

tata

8 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong..
semangat bekerja..[asti menghasilkan pulangan yang lumayan..
all the best!!!!

Katak Gomok Sulie berkata...

wahhh...kiter mcm berminat, tp kiter x pernah pakai lens la yong. Takut..haha...

Uchi kay-f @hmad berkata...

uikna Yong keje2 jugak jaga kesihatan iyer....:p

ijatnuar87 berkata...

huhuhuh...nk beli,tp fulus takder...takper la,tnggu next promo la,hehehe

azzey berkata...

wah RM 30 / RM40. Manyak murah tu. utk pakai sebulan ke yong?

deAnza-wAnda berkata...

salam yong..wanda apon berminat sbenarnye nak jadi ejen... bole yong emailkan...

niDa berkata...

semoga bisnes yong success.. saya x pkai contact lens. mayb sbb x rabun kot.. hehehe..


nota kaki: jom ke blog saya dan vote saya tuk contest BFF..

ardinihumaira berkata...

rajin = kejayaan :D goodluck yong!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...