Rabu, 19 Januari 2011

:: macam ni la kalo nak pakai Shawl Crumple ek?? ::

howkey..entri ni bukan entri tutorial ya kawan-kawan.ai ni bukan reti nau nak ngajo pakai-pakai shawl ni.ai pakai pon tah pape..maka haruslah tiada langsung tutorial di dalam blog ini..kekekeke..

hari tu yong ada beli perfume from dni..ingat tak? kalo x ingat bole baca entri yong disini..tu nampak tak kotak tu..dalam kotak tu la my perfume oke..harum nyaman je bau dia.hiks! jeles x? tak jeles ek? oke xpe.. :P mari kita teruskan...erm, korang nampak x apa kat sebelah kotak tu haaa..yang berbelit tu...itu nama dia shawl FREE ya..oh sungguh best bila ianya FREE..da la ngidam nak paka shawl ni tau..akhirnya tercapai juga.thanks dini..i lap yu la yunk! dini cakap shawl ni sama macam dni punya shawl..awww..so sweet ah..bole la jadi kembar nanti..heheh bole ke masalah nyer??? :P


nak tengok yong pakai shawl tu tak? banyak kali juga la percubaan nak pakai ni..macam-macam style bole cuba..yang merepek tak merepek suma ada oke..cuba jangan tak cuba..so lastly, jadi la macam ni...

★ 

★ 

★ 

★ 

★ 

★ 



taraaa! lilit tak kemas lagi ni..takpe..bole cuba lagi yong..jangan risau kalo orang cakap tak lawa..KENYATAAN oke..tak bole diubah! huahahahaha



eh korang pakai shawl ni cane ek? meh ah ngajo sket.jangan kedekut ilmu..tak baik awww..nak beli shawl mcm ni? jom p kat dni wardrobe oke!

8 ulasan:

ardinihumaira berkata...

hehe.. yong nakal! ;p

pssst... yong boleh iron shawl tu. nantu kurang kedut2 dia. leh pakai macam shawl biasa :) dni suka tengok kedut2 macam unik awww awww memang kembar sebab dni simpan kaler tu dni tak jual hik3

Uchi kay-f @hmad berkata...

oklah tu lilit,jgn tersalah lilit sudahlah iyer Yong..:p

eh kf pun dpt jugaklah perfumes dri dini blm sentuh pun hi3....jeles tak?

cikgu isza berkata...

tah bila lah akak nak reti pakai shawl ni..
org ada anak kecik memang tak sesuai..

Cik Shag berkata...

1st time pakai mmg lilit pun terabur kan. Kiki. Practice make perfect! :D

Shag ada award utk Kak Yong ;) Creative Blogger Award

-telordibasuh- berkata...

yong bile nak ajar telor pakai tudung haahahaa

Illiana Hidayah berkata...

cantiklah crumple shawl ni...

ijatnuar87 berkata...

hehehhe...macam2 jenis tudung skrang ek...siap warna pelangi lagi tu,hehehe

Encik Tikus berkata...

okey itu lawa tak tipu.. heheh ;D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...