Jumaat, 7 Januari 2011

:: Korang rasa Blog yong Berat tak?? jujur please ::

korang rasa berat tak berada di blog Alinaclover?? kalo berat silap btau ya.yong heran juga..yong ada msuk satu blog ni.mak aih..penuh gambar..tapi size 174.78 kb je..berat juga blog nyer...pastu masuk satu lagi blog..takda berat pon.saje timbang blog juga..haa amik ko...tengok-tengok berat 654.18kb..pelik ni...pastu tengok dua blog tadi dengan blog yong..napa load tima yong 0.7 je? haish..


ada sesiapa faham ke keadaan ni? masalahnya berat ke idok blog yong masa korang loading?? tu je nak tahu :)






Nota Alinac- masalah ke tak ni?? macam bukan masalah je..saja cari masalah ni..hahha

13 ulasan:

kakchik@ella berkata...

bagi akak blog yong biasa je. tak beratlah yong. kalau berat akak pangkah sudah. haha ..

Wan Gerrard berkata...

hehe blog yong ok je, xde masalah pun nak bukak..hmm yg tu xpastila, die ikut gak kelajuan intertnet kita tu cmne..ye kot

miszlullaby berkata...

ML nye dalam 157 kot semlm ML check.berat r jugak,sebb cik tom kate better under 100.tp kite ni org pompuan,mcm2 bnda nk letak kt blog.kan?kikiki...

Shag berkata...

Shag senang je masuk sini. tak ada pulak berat.

Shag tak reti baca benda tu. Ada orang cakap better ada belog yg beratnya bawah 100kb. Dorang tak cakap pulak seeloknya bawah beberapa saat. Kiki :P

Tahu Tah, KFCM dan Elia kahwin?

ceghap berkata...

berat. background belakang tak sesuai. gambar saiz bsear sgt. free counter tu xyah letak pon xpa klu nak letak better letak di sidebar. letak kat header dia load lambat. poll nuffnang tu perlu ke letak? tak perlu kot. sidebar terlalu byk image. load browser nak baca lambat.

Bapak berkata...

idak le berat blog yong ni...

ceghap berkata...

buang code poll tu..

Semarak Api berkata...

slm yong..jejln cni..

hehe..sy siap test tutup bukak tutup bukak 2-3 kali blog yong ni..tp ok jek..xde loading pape pon.trus kua.laju jek..tp xtaula..sb ms bukak ni pkai line unifi opis..myb mbntu..

ardinihumaira berkata...

yong, terlaju kalo dni bw skang ni. tak berat. cuma tenet dni yang mengom ni ha hehe

Nadia arRumaisha berkata...

jap ye yong, nadia amik penimbang nak timbang....hihihihiih

biase kalo tenet slow memang lambat ler loadingnyer tapi kalo tenet ok, laju jer...mcm nadia sdg komen ni, ok jer, tak lambat pn....

CT berkata...

akk rasa ok je....:) kalau slow dh lama tak masuk blog ni..hehhe

IntanBerlian berkata...

ok je yong blog yong, bagi intan no probs je.

Nour Eyza berkata...

kita rasa ok je blog yong ni.. tak berat mane pun.. senang je bukak..heeee

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...