Sabtu, 29 Januari 2011

:: jom la Shopping..jom laaaa ::

berapa kali nak merayu nih..mosan ah..yong da banyak hari ajak abe halim p shopping bundle..asyik x gerak je dia..kebetulan adik yong dari tanjung malim balik cuti semalam.maka haruslah ajak dia p jalan-jalan sekali.lusa abe halim da mula kerja..apa persiapan pon x beli lagi ni..

nak kena beli suar slack baru, kasut baru, baju baru..hiks! yong pon nak jugakk weh.opcos la kan..da lama xshopping ni..ala lagipon shopping kat bundle jerk..berapa rm je pon kan..kalo bwk rm30 da siap bole bawak balik 6 helai baju da tu..syorgaaa woo!

haa korang da dinner ke? yong belum lagi ni..x tau la tekak ni ngidam apa pulak la malam ni. Berkaitan dengan kursus pagi tadi..kelas oke la juga..banyak ilmu yang diajar, but yong berada dalam keadaan separuh sedar..MENGANTOK sangat-sangat..pas rehat baru sedar kot..hehhe.so dapat la sket ilmu tuh..nanti yong share ngan korang ek..nak tak? ala yong dapat ilmu, then ajar korang pulak..semoga ilmu tu lebih melekat dalam hotak yong nih.amin

oke..nak p bersiap da ni.nak paksa depa ni keluar awal sket.malam ni ada kerja akaun nak buat..da nak habis bulan..so nak tutup akaun..kena kemas-kemas akaun bulan lepas..banyak yang tertinggal..

sebelum terlupa..promosi SHOCK SALE pon akan tamat LUSA..so.if ada yang nak order lagi masih available oke..sila la jenguk-jenguk blog Alinac Shoppe ya kawan-kawan..









antara barang yang ada lagi.. if berminat nak jenguk..just click here oke..muah!

3 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

wah yong...ilmu hape tuh... mesti la mau kan... wanda pon suka nak melawa jugaksss...

princess laila berkata...

hee..id0p shopping! ngaha~
shpping memng best..brang murah kalo pndai carik,nmpak mahal p0n bulih yuuu! huhu..pilih cantek2 keyh.. ^_9

ardinihumaira berkata...

cepat2 copim...
belikan dni ugak hikssss

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...