Sabtu, 22 Januari 2011

:: Gila promosi..hambik hang yong!!! ::

salam semua.sihat ke ye hari ni? yong da x brapa sihat da la..yela..semalam lupa diri..hahha..promosi gila-gila..sampai tuan dia ni pon gila juga..dengan tido dua jam..makan apa pon tak.korang pikir yong dapat bertahan ker? huh..bole pingsan awww..


hari ni mummy ajak g kenduri kawen..semua family nak p sebab kawan rapat mummy..so kena la p.kang yong kawen dorg x datang pulak kan..masalah nyer bila yong nak kawen tu? berangan lebey.hahha..


sebab yong selalu promote barang kat FB..so kawan-kawan pakat dok kata yong kerja kuat..sebab nak kawen? wow! kerja kuat kena sebab nak kawen je ye korang PK?? yong tak pk pon sebab tu..haish..matlamat sekarang da poket penuh jerk.bukan nak kaya raya lagi..cukup la bole bantu family.tak da la sedih-sedih lagi bila takda duit kan..so haruslah maju lagi...pasni kalo gaji rm5000 ke..baru yong puas hati..skg ni gaji 5 kupang jerk.heheh percaya ker?


haa korang apa plan today? jom ah p kenduri sekali..amik mood yer..nak amik gambar jugak la satg..tunggu tau :)


hari ni nak berehat la..bole tengok movie ke apa ke kan..pening ah dok kerja ja..rezeki Allah tentukan.semoga rezeki yong melimpah-ruah.hanya Allah tahu apa dalam hati yong..kadang-kadang rasa nak menangis bila buat semua ni seorang diri.thanks juga kepada yang memahami yong..dan tak kurang juga kepada yang tak memahami langsung..malas nak pk..


oke..salam sayang dari Alinaclover..muah! :p

4 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong..jaga kesihatan...kak sampai tak ingat nak order barang ngan kamu...
adeh..no telefon kamu hilang..miss call hp kak yer

tomatokering :) berkata...

hamboih ! nak itot ! :D

ijatnuar87 berkata...

hehehe..btol tu yong..rezeki tuhan ni ader kat maner2 jek,kiter jek kna pndai mencari kan...heheheh

ardinihumaira berkata...

yong...
jangan tak tdo. dni babap nanti :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...