Sabtu, 1 Januari 2011

::entri 1st di tahun baru::



ramai yang try bukak link tu ek..xdpt ye? maybe da delete da kot..oke yong ceita je yer?



tadi masa blogwalking dr tgahari sampai la malam.maka banyak la info-info yang yong dapat terutama info tentang maizawati yang dikatakan meninggal dunia. terkejut weh.. yong goggle tengok.. xde pulak yang wat entri tentang hal ni.. isk2.. fitnah la yer tuh.tapi sampai hati wat cerita macam tu..kalo orang wat yong mcm tu.bole nangis tau T____T mujur yong bukan artis.



ha da tahun baru ni.korang g celebrate lat mana je? yong just keluar kejap pergi Sp town.ala macam uptown la jugak..ikut adik yong p gerai jual kereta control.. mcm2 dia tanya kat penjual tu.. tak sangka kereta contol pon mahal ek..beratus jugak weh.. isk.kalo yong x beli la.tapi dorang ni da minat. suma pakat da beli sorang satu.ni tengah malam dok main kat rumah. apa nak jadi la anak teruna ni semua.



oke da makin melalut nampaknya yong ni ek..now sambung tengok cerita ong bak 2..tadi ong bak 1 tengok x habis pon.



:)



Nota alinac-esok nak p mana pulak ek



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

8 ulasan:

miszlullaby berkata...

selamat tahun baru !!

anishamzah berkata...

selamat tahun baru :) smoge azam 2011 tercapai :)

kakchik@ella berkata...

Alahai .. rindunya kat yong. pagi tahun baru ni baru dpt BW yong. traffik jem la 2, 3 ari ni, teruk sgt line.

hepi new year ye yong. moga persahabatan kita berpjgan. sayang yong. muah .. hihi ..

Bapak berkata...

maiza tak meninggal,cedera kerana terlibat dalam kemalangan di ipoh selasa lepas.

kebanyakan newspaper ari ni siar berita tu...

ardinihumaira berkata...

uisk... tak de la yong... kemalangan je

Derus berkata...

hepi new year 2011...:)

helmi berkata...

hepi new year ye...
best wishes in everything u do...

fitri berkata...

selamat thn baru okay!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...