Jumaat, 14 Januari 2011

:: Cadbury Caramello ::

nak cerita pasal cokelat lagi...suka x? sapa suka makan cokelat? sila cakap ya dalam hati..waaa ramai suka ek.yong lagi,lagi,lagi la suka..hehhe..kemarin kan yong p tesco..yong ada amik cokelat ni juga..kenapa yong pilih cokelat ni? sebab cokelat ni kecil je..senang nak bawak kemana-mana,leh simpan dalam handbag tanpa mengotorkan beg tu :) 

rasa cokelat ni bole tahan juga sedap..next time nak p cari lagi cokelat ala-ala macam ni sebab mudah je nak makan..tangan pon tak kotor..


Nota Alinac-dasar kuat makan..asyik cerita bab makan je hari-hari.hehhee..korang da pernah makan tak cokelat ni?

6 ulasan:

Uchi kay-f @hmad berkata...

OMG..like itX3 * 3 KALI SEBUT*

cadbury dairy milk !!!!

Lelord berkata...

huhuhu akak mmg suke...dulu cokat ni plain jek yg akak suke, skang yg ade caramel ni beshhh

Shag berkata...

Ni Shag nak pau orang suruh belikan cokelat. Kiki ;)

Entri terbaru Shag : Fibroid Kandungan. Bahaya atau tidak?

Rara Farah berkata...

kak yong suke mencairkan air liur kami sume...waaaaaa

alinac lover berkata...

kf-suka la tu ek

kak lela- ha..ah skg ada caramel.manis sangat

shaq- ngee..besh aww


rara-hahhah tau xpe :) sua bab makan je nak citer kan

ardinihumaira berkata...

fav dni tu yong.nakkkk. hu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...