Isnin, 17 Januari 2011

::Benefiber::





korang tahu x apa menda ni? haa ini sjenis minuman kesihatan yer. yong baru je dapat free gift tadi. da lama tunggu. hari ni baru dapat :)






cemana nak dapat? ngeh2 mudah jerk. aritu ada nampak iklan nuff berlegar-legar kat blog sapa tah. yong pon klik jela.then isi apa yg ptot utk dapatkan free gift minuman ni.. ada dua sachet. bole la minum dua kali.






today yong tak sihat. tapi gagah juga nak wt keje sket. da la x tido semalam.ni makan apa pon belum.ingat nak tido jap. x larat jadinya. mujur abe halim ada. dapat la dia tolong yong p pos barang kat customer td.






Nota alinac- promosi lens tgh giat rancak tau. rm30 je. sapa nak inform yong yer.






Sent from my BlackBerry® smartphone
Powered by ShowMeBlogger.com

2 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

yong akak wanda pakai lens tapi ade power n power dua2 blah mata x sama which is mata kanan n kiri x sama power.. boleh x nk order klo power x sama??

Pinky Pixie berkata...

mcm best je air tu. hehe
tp xpenah nmpak iklannya pun. hukhuk

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...