Jumaat, 11 Februari 2011

:: Alinac Shoppe Page..sila LIKE jika suka ::

oke..sebenarnya kat sini yong nak btau anda sekali lagi yang yong ada PAGE juga yer..actually Alinac Shoppe punya page di FB..so sesiapa nak LIKE page tu amat lah di alu-alukan tau.nak berborak ke..nak tanya pasal produk ke.bole je terus ke page tersebut kalo malas nak email yong..


oke..nak like sila klik sini ya.. nanti akan keluar page ni




tudia..banyak gambar produk..hehehe..kalo nak berborak dengan yong..terus je ke page tu..bole la nak beramah mesra ke apa ke kan? nice tak? so tunggu apa lagi?? LIKE la kalo suka..THANKS ya :)

4 ulasan:

Sophia Rani berkata...

i mmg dah like da.. hehehe

Amirrah Zawani berkata...

dah like lama dah..
tp tak penah beli pun lagi.. hehe!! :D

ardinihumaira berkata...

nak g like lagi lagi lagi :D

Redbloodsnow berkata...

HARUS ZIE MENGLIKE IT...HIKS. ITS DONE :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...