Jumaat, 21 Januari 2011

:: Agen untuk Penjualan Contact Lens dicari di Alinac Shoppe ::



wah ko..nak cari Agen nah skrang..hehehe..well..harus maju oke! so seperti tajuk di atas..ada sesiapa berminat nak turut serta join jadi Agen Contact Lens di Alinac Shoppe tak? if ada..sila la email yong secepat mungkin ya..


ok ini baru sket tau..ada banyak lagi ready stock nak dijual..bole jadi gila tau yong..sekarang ni buat promosi rm30 dan rm40..tu pon da hampir sawan dok terima order..so..kalo ada Agen..bole la ringankan kerja yong disamping korang dapat tambah pendapatan sampingan..betul tak?


kalo ada yang berminat.sila email yong ya di alinacshoppe@yahoo.com..then tulis subjek: Ajen Contact Lens Alinac Shoppe..


then kalo ada yang nak buy lens jerk.bole la klik link rm30 dan rm40 tu yer..harga dijamin murah dari harga asal..rugi x beli aww..lens ni utk setahun..bole je if korang ada power..haa dan lens ni memang dari Korea..bukan dari China tau..kang silap beli yang china..luntur warna lens tu.jangan nak salahkan yong tak beritahu korang.so hati-hati..


tata :)

11 ulasan:

aibaks berkata...

selamat ke pakai lens ni ?

Nour Eyza berkata...

oke ke lens ni yong? takuit pulak kalau x ok.. huuuuu

ardinihumaira berkata...

minat3 :D

alyaaboolat berkata...

macam berminat..tp bp modal die sis??

Adila Nordin berkata...

saye macam berminat........

kakchik@ella berkata...

yong, kalo ada stok byk camni, mesti tiap2 ari melawa, kan. tiap2 ari mata baru.

bestnya camni yong. hihi ..

::Budak Degil:: berkata...

ha..simpan kan utk ein ye..kalau xde jugak, xde rezeki la namenye ein ..:(

Mknace berkata...

:) :) :)
wow
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Pinky Pixie berkata...

alaa, teringin juga. tp yt sndri xreti pakai lens. kihkih

Tanpa Nama berkata...

mengapa tidak:)

Tanpa Nama berkata...

dobry poczatek

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...