Isnin, 17 Januari 2011

:: ada ke patot? ::

eh korang..yong today sangat tak sihat tau..satu hari ni x makan pon,,x minum pon,,dok depan laptop promosikan barang and sampai tahap x tahan da kena la tido kan..so satu hari dok dalam bilik jerk.


and baru jap tadi abg halim datang kat yong dia cakap "eh yong! ang buat apa yong..ingatkan da mati da....!!!" 


pergh! kuang ajar kan dia melawak mcm tu..aku da la sakit..buat lawak bodoh macam tu rasa nak je aku letak kaki kat mulut dia.haish!


banyak lagi nak promote ni..Sale untuk contest lens tengah menggila untuk beberapa hari ni..adoi..harap yong dapat kekuatan..amin!

5 ulasan:

deAnza-wAnda berkata...

yong lens tuh tebal or nipis??

alinac lover berkata...

x la dear...just nice la pakai..best!

AdiaLuze berkata...

Uiiihhh...memang tak patut...Apapun, kagum la ngan ketegaran Yong mengadap laptop smpai cmtu skali...hehehe

P/S : Jom join GA ni : http://mama-havoc.blogspot.com/2011/01/uyeehs-3rd-birthday-giveaway.html

Uchi kay-f @hmad berkata...

uik dah2 pi rest dulu Yong, esok bole smbg lagi...

syaxa berkata...

sian cik yong kitew...huuu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...