Jumaat, 14 Januari 2011

:: 1st misz-ella.blogspot Contest ::

Salam semua..hari ni dengan rasa senang hatinya yong nak join contest di blog kak ella..contest ni lebih kurang kena baca dan komen jerk..but yong da selalu komen..so da lebih dari 10 entri rasanya..maka terus layak la kan join contest ni :)


apa yang kena buat ? cuma lengkapkan slogan pula..meh baca


slogan~ Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana entri kak ella semua berkaitan kehidupan akak...kehidupan seharian yang begitu warna-warna..aktiviti hari-hari cukup padat tetapi menarik..banyak cerita tentang kehidupan, family dan kawan-kawan..yong dapat rasakan akak ni memang pentingkan relationship yang baik dengan semua orang..kata-kata kat blog akak pon sometimes dapat memotivasikan sesiapa yang membacanya..terutamanya yong la..yong hari-hari baca blog kak ella tau.kadang-kadang tak sempat nak on kat laptop..yong akan baca blog akak melalui application kat blackbery..mudah jerk.so tiap-tiap hari khatam la semua cerita baca sekaligus sebelum tido..tak percaya nanti yong tunjuk bukti howkeh! hehe..actually yong memang nak buat entri satu khas untuk akak..sebab yong suka sangat dengan akak! hehe.. semoga yong pon dapat jadi wanita berjaya seperti akak..thanks kerana sudi jalinkan perhubungan persabatan yang bermula dari blog. diharapkan agar akak dan family sentiasa dirahmati Allah selalu..amin!


oke siap..tu slogan ke ye? da macam luahan perasaan da rasanya..oke xpe lah..yang penting da luahkan lega..hehe..


sapa nak join juga?? meh la join.. click HERE

5 ulasan:

NAZRUL AHMAD berkata...

tumpang lalu;-)

kakchik@ella berkata...

dari hati ye yong? alahai so suwitttt.. terharu la yong. hihi ..

yong peserta ke 21. hihi ..

ardinihumaira berkata...

Goodluck yong!

AngahSayang2314 berkata...

wah bestnyerrrrr soo sweet yong..

apa pun good luckkkk

Maria James berkata...

gudluck ye :)

i pun join contest ni gak.
sambil2 tambah kenalan :)
jum review me n drop comment :)
http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...