Selasa, 7 Disember 2010

:: Update GA "KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE" ::

Salam semua..ada yang da tidur ke ek time macam ni? mesti la ada kan? nama pon da malam..

so entri kali ni just nak update ke nama peserta GA yong yang terbaru..kepada yang da join..sila semak link anda..kalo ada yang da join tapi takde link dia kat sni..sila btau yong cepat ek...

  1. http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/11/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  2. http://gengggkapak.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  3. http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  4. http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  5. http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  6. http://adialuvluze.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  7. http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  8. http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  9. http://mizznina91.blogspot.com/2010/12/ga-kalau-saya-shopping-di-alinac-shoppe.html
  10. http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  11. http://masluvnerul.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  12. http://ezzathepolkadots.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  13. http://erawatie18.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  14. http://canteek-selalu.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  15. http://jieare92.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  16. http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  17. http://bambam-story.blogspot.com/2010/12/kalau-saya-shopping-di-alinac-shoppe.html
  18. http://mamarifqy.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  19. http://danishninaaz.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  20. http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  21. http://smilesweety.blogspot.com/2010/11/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  22. http://eqacashperlala.blogspot.com/2010/12/ga-kalau-saya-shopping-di-alinacshoppe.html
  23. http://tomatokering.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  24. http://syu90contest.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  25. http://wansiti.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  26. http://syafiqahsyazaibrahim.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  27. http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  28. http://chikakopinky.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html
  29. http://nurezzattie.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-bershoping-di.html
  30. http://haycontest.blogspot.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-allinac.html
  31. http://zhayeshoppe.blogspot.com/2010/12/giveaway-alinac-shoppe.html

alhamdulillah..ada juga yang join kan? yang pasti..korang pasti tak nyesal kalo join.mcm biasa la.penah nyesal ke? hehehhe




oke.selamat malam!

4 ulasan:

SyUhAdA berkata...

yes..
syu nye ada..
no 24..
tarikh besday syu..
hehe~

Lelord berkata...

yes nama mamanajlaa ade...dgn penuh harapan ekekeke

cHiKakO PiNky berkata...

me ada..no 28.
klu menang xnyesal la.
hehe....

zaikulim berkata...

nape zai punyer takder

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/12/giveaway-domain-dari-sumijelly-sekilass.html

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...