Sabtu, 4 Disember 2010

:: tahniah yong tidur cuma 15 minit je ::

huarghhhhh!!!! ngantok oi..japg dalam perjalanan baru nak tidur kot...yong tak tidur dari semalam lagi tau..dok sebok BW and update sket kat FB tengok-tengok da pkol 6 pagi..aiyak..pastu sempat la tidur 15 minit..mujur la terjaga semula..kalo tak habis la terlajak subuh...


ni pas subuh takkan nak tidur semula kan..kang takda rezeki nak masuk...so teruskan BW and update FB..utk dua hari ni..yong da buat autopost tau...ha mereng da cari idea nak update untuk dua hari sekaligus..


tengahari japg yong da nak ke Thai..so mesti dua hari ni tak dapat nak BW kan..tak pa redha jela..takkan nak gedik suh daddy bli no pin WIFI mcm kat penang ari tu..ari tu rm30 sehari..kalo kat Thai lagi mahal rm50..siot je kan? so takpe..rindu-rinduan la jap kat internet.


so korang da join ke Giveaway yang yong anjurkan? hadiah misteri tau..sapa nak join bole ke klik sini ek.


oke..nak sambung kerja..Selamat Pagi Malaysia!!!

2 ulasan:

fiDooo berkata...

pergi thailand pulok?

Nadia arRumaisha berkata...

kalau nadia tido sekejap camtu, memang badan terus suam-suam macam nak demam...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...