Ahad, 5 Disember 2010

:: Suka Minum Susu Tak ??


eh korang suka minum Susu tak? yong takda la suka sangat tapi bole la kan..kalo rasa nak minum tu yong minum jerk...ngee

so kemarin yong p tesco..ada la jumpa susu ni..waa..rasa nak beli la..da balik umah..malam baru minum..taruk ais sket..waa..layan..pastu terus xleh tido..eh..bukan ke kalo minum susu kita bole tido lena? terbalik ke?

ngee...tengok kotak susu tu..comel la lembu tu ek? kenyit mata pulak tu..kiut! korang pulak suka minum susu jenama apa?




Nota ALinac-da habis idea ke apa yong ni tiba-tiba buat entri pasal susu..hahhaha

8 ulasan:

Puteri Iqa Izyan berkata...

ades.tak boleh tol minum susu even time kecik siap tambah2 lagi.. :P

Aiyu Esa berkata...

singgah sini

mie berkata...

kena beli susu ni..
malas nak tido...
heheee

zarifahmr berkata...

teringin gak nak minum susu untuk kulit...apekan daya tekak tak leh terima..tssk

Gen Fujita berkata...

Susu sebelum tido my daily routine. Biasa beli yang 2 liter RM10, tak pun kekadang susu tepung.

ardinihumaira berkata...

suka mana2 susu pun. tapi dni paling suka susu soya hehe :D

Uruchimaru @ kf berkata...

hihi,yong!!! kalau kite num susu lembu,nanti anak lembu nk num ape? hihi takderlah gurau2 je iyer..lalala

*suke num susu free*

d i d a berkata...

susu anmum la yong pasai tgh mengandung..hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...