Jumaat, 31 Disember 2010

::simple celebrate but enjoy::



tadi malam.. kami sekeluarga ada buat sedikit makan-makan sempena birthday abah semalam. takda la makan besar pon.just buat mee kuah, ada kuih-muih dan tak lupa juga kek.



bab kek tu macam biasa la..yong ler yang buat. hehe ala nak juga kasi present kat abah kan.kasi rasa sket air tangan yong ni ha buat kek.. alhamdulillah menjadi dua biji kek yang yong buat.. syukur :) yong buat kek buah dan kek butter. just simple but nice..nyum2



adik yong, hafiz baru je sampai rumah dari KL..dia cuti beberapa hari..so esok kan cuti.maka haruslah kami keluar berpoya-poya.tambah happy sebab abg halim still here.. love u lah darling!!!!



agak-agak nak pergi mana ek esok.. korang apa plan?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

8 ulasan:

Fatima berkata...

All this food looks delicious! :)

x

mie berkata...

lazat skali...
lapo plak nak makan mee kuah

SyUhAdA berkata...

sikit pon xpe..
janji rmai yg ada..~

ann @ hatiberbunga berkata...

belum ada plan pape..
en.hubby keja! huhu..

Nadia arRumaisha berkata...

Alhamdulillah rezeki...moga yong sekeluarga diberkati selalu...

SINGALAUTMETRO berkata...

selamat ulang tahun untuk abah kamu...semoga Allah melindunginya dan diberkati serta dipanjang umur dan sihat selalu

ardinihumaira berkata...

yang penting, enjoy! betul tu dear ;)

Nurul Aziz berkata...

uuhh,bestnye makan makan sambil kumpul ramai2..btw, Selamat Ulang Tahun Kelahiran untuk abah kamu..

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...