Isnin, 13 Disember 2010

:: Seaweed memang Sodap ek ::

ngeh2..maap ler yong ni baru je makan seaweed tu..patot la sebelum ni orang dok cakap seaweed sodap! memang sodap pon..tu pon mujur mummy belikan masa g Thai hari tu..kalo tak beli memang yong pon sah-sah tak pernah makan seaweed ala-ala keropok gitu.hehe




ha mujur ada snap picture seaweed tu..sekali beli ngan cokelat M&M..pastu sambil makan sambil layan cerita Siam pulak kan..pergh..memang besh ah! padahal sepatah pon tak paham Siam tu cakap apa..kekeke


pasni nak try makan apa pulak ek yang yong tak pernah makan..siap yong..macam J*kun pulop! heheh

8 ulasan:

mia berkata...

erkk..mia xpenah mkn lagi yong..mgkin sbb nmpak tulisan mcm pelik3 sikit, so tkot nk amek..ehehe

hifazphat berkata...

haha.. kl citer siam tnp translation mmg sakit hati r.. sbb lgsg xleh difahami kn..

tp kl kt umah kt kg..mmg dapat channel tv siam.. best woo stesen tv dorg mlm2 citer hantu..

p/s: thanx for visiting. follow u back :D

Tutorial Shawls Gypsy - Part 1

kakchik@ella berkata...

SEdap .. sedap. Akak pun suka. Hehe. Akak tk da problem dtg blog yong ni, problem akak kat kotak jerit tu je. hihi ..

Uruchimaru @ kf berkata...

hihi..yong jgn mkn yg pelik2 nnti perut meragam plak...=)

Rowena Chasez berkata...

aikkk??
1st time makan yong?
alahaii..
wena suka gak mkn seaweed..
nyum nyum! :)

nadey berkata...

sedapkan...ko try buat sup seeweed ...aku suke gile ok!

ardinihumaira berkata...

cedappp
fav dni seaweed tu :)

izan_cute berkata...

akak pun mmg giler seaweed..sedap sgt..lagi2 yg ada salut tepung tu..tp susah nk dpt dan agak mahal huhuhu...ish,kena cari wasabi seaweed ni.tgk yong makan jeles2.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...