Ahad, 5 Disember 2010

:: Save Blog Blogger dalam Blackberry ::

hai semua..ni nak btau sket..if yong tak sempat nak p jejak kengkawang blogger yang rapat ngan yong..korang jangan la kecik hati yer..sebab yong sekarang kadang-kadang tak sempat nak p komen kat blog korang..tapi yong baca tau blog korang guna BB yong..mudah sket nak baca..selalunya sebelum tido tu yong baca la entri yang korang post tu

buktinya? ni dia


ini antara nyer je..kawan bawah-bawah nama ni ada lagi nama blog yang lain..so kepada yang buat url senang nak ingat tu lagi la mudah yong nak save dalam BB ni...


tu jela nak btau..kepada yang ada BB..jom BBM..kasi la no pin BB korang tu ek..




sekian melaporkan..

Alinac

3 ulasan:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam
gua selalu buat post dalam pone guna opera

Uruchimaru @ kf berkata...

wah tentu enak sekali ade BB ekk Yong!

tumpg gembire je...ngee!

CT berkata...

Aaaaaarr...jgn lupa baca blog akk ya...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...