Rabu, 1 Disember 2010

:: PROMOSI PENGHABISAN STOCK ::

selamat pagi semua..yay! sudah masuk bulan yang baru kan? tak lama lagi sudah nak hujung tahun.

so kali ni yong nak show la kat korang...yong ada buat jualan penghabisan stock..sebabnya tak lama lagi yong akan ke Thai nak amik stock baru..so.barang-barang yang ada ni bole la yong jual bagi habis

so promosi ni bermula hari ni iaitu 1hb Dis- 7hb Dis 2010..
1 minggu jerk? oke?

so jom layan pic di bawah yer

















ada yang berminat tak? korang bole je tengok harga da detail di Alinac Shoppe ek...kalo nak order isi je form yang tersedia :) 
Thanks

2 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

haaa jom shopping uolsss :)

Amoi MiyaSya berkata...

adui ! takde duit lak . huhu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...