Rabu, 29 Disember 2010

::Pizza hut ::



now da malam..bole ke nak cerita tentang lunch tadi? hehe.. ala saja je nak update yang hari ni yong lunch makan pizza.nyum2 :p



tak sangka hari ni yong makan 3keping pizza. wow! banyak tu.. kagum.. selalunya 1 je. kalo dua keping tu tahap nak muntah da sebab muak.ni bole up lagi ni..waaa.. maybe sebab lapar kot. yela..pagi makan nasi sket je. lunch pon pkol 2.. memang lapar la kan..



lagipon sekarang yong x brapa nak makan nasi atau makanan keras.sebabnya ulser yong masih belum sembuh. makin besar ada r.. sadis tau.. xde slera nak makan.. kalo makan pon wat sakit je.. x syok r kalo makan sambil nangis kan? hahaha



korang? lunch and dinner apa je today? mesti sodap kan?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

Sophia Rani berkata...

bestnya.. tp i terpaksa takleh mkn pizza sbb berat dah nek smula.. wuaaaaa

iqbalhakimi berkata...

dah lama xmerasa piza..hehe..bak skit =P

Nadia arRumaisha berkata...

nyummmmyyyhhhh menyelerakan....

Puteri Iqa Izyan berkata...

kak yong mkn 3 keping piza? wow.hebat.hahaha... lama tak makan piza :P


p/s: iqa tag kak yong utk giveaway
http://puterizyan.blogspot.com/2010/12/giveaway-eqbalzack-serba-satu.html

Shag berkata...

Alaaa~ Nak jugak! :D

ardinihumaira berkata...

nyum3...
yong belanja dni :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...