Isnin, 6 Disember 2010

:: Perkenalkan Agen Alinac Shoppe Area Pantai Timur ::


psst..maju tak? hehe ala saje je yer..jangan la cakap yong berlagak pula..hari ni nak promote agen terbaru yong pula.beliau dari Kuantan.nama blog shop nyer ZHAY E-SHOPPE.
so pasni kalo tengok produk beserta logo yong ada kat blog shop orang lain tu paham-paham je la ek..itu maybe salah seorang dari agen Alinac Shoppe..

beliau juga menjual produk dari Alinac Shoppe berserta produk yang lain..so kalo bole sila la jenguk blog beliau..kasi support sket..okeh?

haa sekali lagi nak beritahu ya kepada semua..kalo ada sesiapa nak menjual produk dari Alinac Shoppe atau nak jadi agen yong.bole la roger ek? yong sedia membantu..tak perlu guna modal pape pon..caranya yong akan beritahu kemudian..disamping menjual produk yong..anda jual bole mendapat pendapatan sampingan.sapa nak bagi duit free kan? so kena usaha la sket..kalo ada yang berminat.bole je email yong di alinacshoppe@yahoo.com


oke stakat itu je autopost kali  ni..hehehhe


tata!

4 ulasan:

farra8979 berkata...

yong, aritu ade gak email yong tp x reply pun...

Uruchimaru @ kf berkata...

wah siap ade agen bagai ni,emm bagus2 apepun slmt maju jaya buat Yong yg comel !

Redbloodsnow berkata...

fuhh...currrrlasss ah alinac nih. siap dh ade agent tuee...thumbs up dear!

SyUhAdA berkata...

wah..
dah brtambh agen yong.
thniah2~!!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...