Ahad, 12 Disember 2010

:: Pengumuan pemenang Ga "KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE...... " ::!!!!

dengan ucapan Bismillah..yong nak umumkan pemenang untuk Giveaway "KALAU SAYA SHOPPING DI ALINAC SHOPPE...... "


pemenang yang bertuah ialah SEINDAHFARHANA...beliau akan mendapat hadiah misteri dan keahlian di Alinac shoppe secara percuma!


tahniah diucapkan kepADA PEMENANG!


dan kepada yang lain jangan berduka cita..semua yang join juga akan dapat keahlian di Alinac Shoppe secara percuma..dan kepada yang dah ada keahlian..anda anda diberi point sebanyak Rm5 kerana menyertai Giveaway ini..


apa yang anda perlu lakukan sekarang ialah isi borang yang ada di Alinac Shoppe macam ni..




dan kepada yang dah ada no Keahlian..sila nyatakan ya no ahli anda..kalo terlupa bole je tengok kat sini.




sekian! thanks semua...





25 ulasan:

SyUhAdA berkata...

thniah kpd pemenang~!

syu x btuah...~

akubersamaCahya berkata...

abc pun leh dapat keahlian percuma??
^^

izan_cute berkata...

tahniah kpd pemenang... dan tq tuan tanah sbb bg free membership..teruja,bley shopping lg kat sini hehe..tq!~

Lelord berkata...

tahniah tuk pemenang

eT berkata...

tahniah SEINDAHFARHANA...hehehe

meh2 main teka teki plak...:)
http://maziati.blogspot.com/2010/12/cenderahati-buat-kamu.html

JOM TEKA TEKUK

Uruchimaru @ kf berkata...

terima kasih pda Yong..atas kemenangan ini <---ehx2 mcm uchi yg menang plak...


tahniah kepd cik farhana <---emm sdp namenye..ngeee

Sweety berkata...

x bapa nak faham hehe

Weeda berkata...

wahhh..dpt keahlian percuma..


tenkiu yong...=))

Kalamhati berkata...

Tahniah kepada pemenang yg bertuah!..hehe lain kali buat GA lg ye yong..=p

ardinihumaira berkata...

tahniah untuk beliau :D

Zhay E-Shoppe berkata...

TQ..
Xmenang xpe janji kite dah cuba...

tomatokering :) berkata...

uuu..terlambat sudah..huk,
kongrets too yg menang ;)

AdiaLuze berkata...

Tahniah,tahniah!!!

Len kali kalo buat lg, jemput la kite ye yong... ^_6

cikanna berkata...

saya menang ya!!
lewat tahu la..byk kerja..

terima kasih banyak2..

SyUhAdA berkata...

syu dah isi..
thanks ye..~

Cute MuM berkata...

dah isi.. tapi tak tau betul ke tak..

-hanyaaku- berkata...

woot2.. thank ingat kan..
lupa dehhh.. hehee

tiefazatie berkata...

owh kena isi gak..jap ye darl..sori..lupe nk tnye aritue..adeh..sori2..

♥♥LiSsA♥♥! berkata...

LISA da isi. tapi ta sure la betol ke ta.
sowie ye lmbat.

Miza Yusof berkata...

tahniah pada pemenang.


sis, miza pun kena isi jugak ke ?

Miza Yusof berkata...

tak faham lah sis. no keahlian tu nak dapat kat mana. mana miza tau no keahlian miza. hehe. nak isi macam mana ?

Sweety berkata...

no keahlian ambik mana??

haszuraidah ishak berkata...

tahniah pd pemenang dan thanks yong coz bagi keahlian percuma..yg ga utk dpt ahli percuma aritu tak sempat nak join..

thanks dear..akan diisi sekarang juga..

kasih suci berkata...

tahniah kpd pemenang...kepada yg x menang mmg kena isi borang keahlian tu ke?

miera momo chan berkata...

hoyeh! dapat free membership even tak menang..da isi..tengs yong! n congrates utk pemenang! ^^

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...