Khamis, 2 Disember 2010

:: OMG!!! Anak Luar Nikah??? ::

tudia tajuk nak hot je kan? tapi macam biasa..tajuk harus selaras dengan isi entri..bukan nak tipu korang yer.pernah ke yong tipu.tak pernah lagi kan? next time maybe..kah kah kah

oke malam ni yong cuma nak tanya apa pandangan atau perasaan korang apabila korang mengalami satu kejadian seperti berikut :

suatu hari, seorang kawan minta tolong kamu bawakkan kawan perempuan dia ke hospital katanya demam dan sakit perut.maybe apendix kot..so korang tanpa berlengah lagi terus la tolong bawak la kawan perempuan itu ke hospital tanpa ada perasaan lain.just tolong-tolong je kan? apa salah nya :)


so pas beberapa lama tunggu, seorang nurse panggil siapa yang bawak kawan perempuan tersebut.mesti la dengan cepatnya korang mengaku korang yang bawak dia kan..
then nurse tu pon tanya..."awak tahu tak dia baru je melahirkan anak tadi? "" 


errkkk?


sekian..stakat tu je nak cerita...kalo korang? apa perasaan korang time tu? cerita benar ni tau... terjadi pada yong..tapi bukan yong la yang melahirkan anak tu..kau gila? aku tak kawin lagi la..hahahhaha..kawan perempuan tu tak kawin lagi aww..terketar kaki yong ni haa bila dapat berita macam tu..mujur tak beranak dalam kereta yong..sigh!




Nota Alinac-sila mengandung pas kawen oke! sapa ajar kau mengandung dulu? SETAN Kan?!!!!

10 ulasan:

MuJE berkata...

errrrrrrrr..... cam scary gak tuuu... tetibe jer beranak. mesti die kurus gile tu..


- MunzirShafie [dot] Com

paan berkata...

erk , xkan xperasan yg pompuan tue mengandung ?

Entri terbaru ->Siapakah anak Bill Gates ?
Siapakah pemilik matahari ?

yad_element berkata...

soalan teka teki..

di manakah otak kite semue semasa berlaku perkara seperti ituhh

Tyra Omar berkata...

Mcm rumit sgt je mslh u neh..haha..u da tlg bwk die g hsptl and deliver baby dgn selamat..now,die ade keluarga rite..tanggungjwb u da habes..simple..just pd i,terpulang pd u nak trma dia kawan u lg atao tak..yg len2 tu urusan dia dgn tuhan..bkn kita..betol?..thx yong sbb tolong hindar kes buang baby..

Gen Fujita berkata...

Kalau tak jangka benda tu, sudah tentu terkejut. Tapi kita tolong apa yang boleh tolong. Bantuan moral, sokongan mental, apa yang perlu. Benda dah jadi, tapi at least, at least dia tak dump bayi tu.

ardinihumaira berkata...

uisk... menakutkan. kalo dni ketaqqq gak dengar berita tu

Adem Aizad berkata...

kawan u nak kasi anak tak?

Redbloodsnow berkata...

erks...klo zie kan yong, kompom nyer terkedu n terkejut beruk giler. rupernyer melahirkan anak...adoiyaii.


jauhi lah zina. titik.

nadey berkata...

kwn aku dh berlambak gtu yg gugur anak pon ade!!!!

pink berkata...

nie citer yg u pernah citer kat i kan? apa jadi ekq pas 2

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...