Ahad, 12 Disember 2010

::night safari @ zoo taiping::



hari ni yong berkesempatan ke zoo taiping. tok yang ajak pergi. sebab teringin lama da nak ke sana. mula-mula ada macam-macam hal yang menyebabkan plan tak x jadi dan tok terus merajuk. tapi pas pujuk akhirnya sampai juga kami ke sana.



waktu kami sampai pkol 5.55 ptg. tapi zoo tutup pkol 6ptg.mujur ada night safari.maka dapatlah kami masuk juga ke zoo untuk lihat semua haiwan kat sana.



happy juga dapat tengok banyak haiwan liar sambil naik train. takda la penat sangat kan. ramai betul pengunjung di zoo tadi.nak naik train pon jenuh kena beratur panjang.tapi alang-alang da sampai kan. teruskan juga la.



so da habis semua sampai la kami kat rumah hampir pkol 12 malam.semua da penat. tapi tak reti nak tido lagi.cis! hahahah









Nota Alinac-sepanjang perjalanan asyik gaduh je dengan abg halim. apa la nak jadi T___T !



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

7 ulasan:

ijatnuar87 berkata...

cam besh jek...kirer ader lampu la ek cerahkan kndang2 haiwan tu ek...menarik...

ijatnuar87 berkata...

cam besh jek...kirer ader lampu la ek cerahkan kndang2 haiwan tu ek...menarik...

Shag berkata...

Amboi! Sakan noh jalan smp tgh malam. Berapa eh tiket masuk night safari? Teringin nak p :D

Uruchimaru @ kf berkata...

emm..Yong x tidu lagi iyer...

MiSz_aIN berkata...

dah lama sangat tak pergi zoo.T_T

Sophia Rani berkata...

nampak jelas tak haiwan2 tu sume??? hehe

ardinihumaira berkata...

nak g zoo... hu lama tak g zooo

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...