Jumaat, 17 Disember 2010

:: nampak tak?? ::



selamat pagi semua. salam hari jumaat :) diharap agar semua sihat-sihat jerk.



mood pagi ni? mesti best je kan.sebab ramai akan berhujung minggu esok.yong yang kerja sendiri ni pon suka hujung minggu.hehehe



eh. lupa nak tanya. korang da tengok picture kat atas tu? nampak tak ada seorang budak betul. bukan patung yer. hehe



gambar ni yong amik kat cinema masa p hatyai ari tu. ada banyak cerita baru kat sana.tapi risau la nak p tengok.kang movie cakap thai jerk.mau menganga yong dalam panggung. hahaha



tapi next time nak cuba la p tengok wayang kat sna. kalo oke. memang setiap kali p sna.bole la layan wayang kan. da la dekat je dengan hotel. jalan kaki sampai la :)



cerita hantu kak limah go back home x tengok lagi$ dengar kata best giler.haish. nak p tengok la..



Nota alinac-korang da tengok ke?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

5 ulasan:

Redbloodsnow berkata...

a'ah ler yong..ade budak bbtol. yg pakai baju pink tuh..hehe. if sekali pandang...x pasan taw..hiksss

PIDUT ASiS berkata...

hahhaha...budak tu sama lagi kecik dari patung...

Salmia berkata...

jom tengok wayang sama2! hehehe

::Budak Degil:: berkata...

ha..tgk lame2 baru perasan ade budak comel kt tepi tu..haha

- zuriey - berkata...

hatyai tue..tapi memang gmbar budak tu terbaikla

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...