Rabu, 29 Disember 2010

:: nak Cerahkan tubuh Badan lagi?? ::

ha tudia...nak cerahkan tubuh badan lagi? asyik-asyik nak cerahkan body je ek..xde keje ke apa yong? :p

oke ini set terakhir ya dalam promosi Buffet Beauty..set ni khas untuk body jerk...ada cream untuk tanggalkan bulu roma dan set body bleaching..kira sesuai la kan? after buang segala bulu roma tu..bole la guna body bleaching pulak..memang cerah la body u all tu..kalo x cerah jugak..tak tahu la yong nak cakap apa..hehe

BUFFET BEAUTY M

MEMBER
RM40 - Peninsular
RM45 - Sabah/Sarawak


NON-MEMBER
RM50 - Peninsular
RM55- Sabah/Sarawak

sebarang pertanyaan bole terus hubungi yong di alinacshoppe@yahoo.com

3 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Mmg berkesan yong. hbs sume blonde. haha ..

SINGALAUTMETRO berkata...

anak khinzir dalam gambar tu pakai tatoo eh..

Amirrah Zawani berkata...

huishh macam best ja:)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...