Rabu, 8 Disember 2010

:: more *SEBAK*...budak ni kenapa ek? sakit ke?


ENTRI MELEKAT LAGI HARI NI!!
MELEKAT SAMPAI
TENGAH MALAM!!!!!




salam kawan-kawan semua...entri ni sambungan entri yang ni tau..kalo yang da baca da..bole teruskan pembacaa anda..eh da baca ke yang kat atas tu ek?

buat pengetahuan semua..selepas dapat KOMEN MEMBINA dari budak tersebut..yong takda pon pergi komen di blog budak tu semula..takda langsung cuit dia dengan mengata bukan-bukan di blog dia.DEMI ALLAH!

so apa yang dia dok merapu komen kat blog yong pon yong tak tahu la..dengan say mak bapak lah..isk! kesian pulak bila baca kan? korang baca la sendiri..




Nota Alinac- anda nilailah sendiri...yong tak kenal pon budak tu..so why dia perlu nak sebok-sebok komen merepek merapu meraban??


buat baik dibalas jahat..Nice jugak ke??

13 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

spam jelah komen si budak itu Yong!

♥ Roshazzy Shag ♥ berkata...

Tak nampak lah Yong.

Puteri Iqa Izyan berkata...

hish.ape benda lah budak ni mengarut.

Lelord berkata...

erkkk apekah maknanya ni...dh bc n3 sblm tp ngape ngan si zahir ni?

SyUhAdA berkata...

ish3...

xphm la ngn bdk tu..

ke dia slh blog?

Gen Fujita berkata...

Dia punya komen tak make sense, macam ada yang tak kena. Cuma ada 3 je kemungkinan.

1. Maybe memang dia sendiri punya kerja, saja cari pasal dengan orang. Agaknya retards atau saja trolling kot.
2. Bukan dia punya kerja, maknanya ada orang pakai akaun dia lepas tu komen kat blog orang lain. Whether kena h@c|< atau akaun bocor, tak taulah.
3. Faktor lain yang tak boleh dikecualikan, agaknya MUNGKIN ada orang lain pakai nama anda pos komen yang macam budak tu cakap kat blog dia. Mungkin dekat shoutbox, lepas tu link balik ke blog ni, who knows. Lepas tu bila dah kena camtu, dia pun melentinglah terus, tak pikir panjang. Maybe someone is trying to pick on you.

Itu je yang dapat difikirkan. Saya pun tak check blog budak tu kalau2 ada komen demikian etc, nak access pun berat gila. Masalah jugak ni.

Kalamhati berkata...

peliknya dia..ayat pun mcm berbelit je..abaikan je yong..huhu

cikgu isza berkata...

ermm.. ada pelbagai kemungkinan.. abaikan jerlah.. biarlah aman jer..

Shag berkata...

Setuju dengan pendapat Gen Fujita. ;)

Uruchimaru @ kf berkata...

emm ade kemungkinan juga tue Yong..agreed with gen fujita..syabas geng !

ardinihumaira berkata...

agak hairan...
mungkin juga dia silap tinggal komen di blog yong.. siriyes memang terasa hati tapi kalau kita tak pernah buat pape kat dia. abaikan je la kan dear.. hugs!

Roxy zai berkata...

agree dgn semua di atas..dia buka tabs ruang komen byk2 pastu tersalah komen..pernah terjadi kt sy jgak...so sy rasa tu laa yg terjadi kt dia kot!

relax~~^_^

Roxy zai berkata...

yong!! cuba tgk komen kat post ni:

http://kittybumstory.blogspot.com/2010/12/lebih-suka-makan-ataw-tido.html#comments

nmpak sgt dia slah komen kn??^_^

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...