Selasa, 14 Disember 2010

:: Helo semua..korang tak nak ke Membership Free di Alinac Shope??? ::

Heloo darling semua..kepada yang join Giveaway yang yong anjurkan baru-baru ni..sila-silala ya isi borang kat Alinac Shoppe..tak nak ke membership Free??

kalo tak nak pon bole beritahu awal-awal yer :) yong nak kasi kepada orang lain..

giveaway yang sebelum ni pon ada yang tak isi borang..so tempat dia akan yong gantikan kepada orang lain..kasi penuh..tak nak ada lopong-lopong da yer..hehehe


oke sekian berita dari Alinac Shoppe... :p


9 ulasan:

tomatokering :) berkata...

nak! cmne ek? buleh gtaw tak care nye?huuu

SyUhAdA berkata...

sori yong..
lmbt isi..~

miera momo chan berkata...

nak2! tapi tatau camne...

ardinihumaira berkata...

yong, dni baru guna sabun dia. cream lom lagi :D nak wat special post tapi ngah exam otak tingtong sket... hehe... t dni wat special post untuk testimonial tau... kalau tak sempat minggu ni, minggu depan. 22hb dni habis exam... tapi blackhead macam tertanggal la guna sabun tu. takyah guna scrub. bagus betul! ^___^

izan_cute berkata...

isi form tu kan yong? akak baru je isi..smlm tak sempat,maklumlah excited x habis lg hehe...sori bos!~

Wawan3y. berkata...

hehe nak tp jrg shopping bnda2 cmneh, t x terpakai plak kang , huhu

Redbloodsnow berkata...

baguih ah alinac shoppe nih kan. mmg sgt murah ati bagi membership free :)

nadratul berkata...

camne nak dapat nie ? hehe

nadratul berkata...

ye saya join masa tu . tp taktau camne nak dapat membership free tu

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...