Ahad, 26 Disember 2010

::hari ni entri makan je ke?::



eh kering idea ke apa yong hari ni ek? nampak sangat hari ni yong keje makan je.hahaha.. cakap buat keje.tapi keje makan. apa kes?



yong baru je pas makan. what?? makan lagi.haha.baru balik dari pasar malam tadi haa.mummy kasi duit banyak woo.tapi semua habis kat pasar malam... :p



dah kata da..pasar malam tu macam supermarket la jugak..dah memang dasar kaki shopping..mana je pergi semua shopping habis..korang pon macam tu jugak kan? ngaku cepat!! hehe



haish..buat masa sekarang..perut rasa penuhhhhh sangat haaa..makan macam-macam ni..ya ampun..sabar je la. tak padan dengan sakit ni weh. lupa da sakit ke apa.



korang dinner apa ek? banyak macam yong makan x?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

3 ulasan:

syaza kelyza berkata...

haha , sama la kite , kuat makan la sekarang , badan pon da naek daa , huu~

-telordibasuh- berkata...

hehe..telor bab makan xtolak hahaa

ardinihumaira berkata...

dni cuti2 bahaya bab makan, yong ;p tak berhenti

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...