Isnin, 13 Disember 2010

::harga tiket di night safari::



disebabkan yong pergi ke taiping semalam and pergi ke night safari.maka ada yang bertanya berapa harga tiket ye..



so kali ni nak share la sket.kekeke.



harga tiket untuk masuk ke night safari ialah rm16 untuk dewasa, rm13 untuk warga emas, dan rm10 untuk kanak-kanak.



kalo waktu siang lain pulak harga nya ya..rm12 untuk dewasa, rm10 untuk warga emas, dan rm8 untuk kanak-kanak.



bole tahan kan? hehe korang bole pilih samaada nak jalan kaki atau naik je train yang sedia ada.klo yong. yong naik je train.hehe malas nak jalan.



ada yang teringin x nak p?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

5 ulasan:

AnisZahra berkata...

Saye nakk !! T_T

ardinihumaira berkata...

teringin teringin! :D

mia berkata...

huwaa..xpenah pegi lagi sini yong..ade teringin..xpela, nnti try tgk kat melaka mcmane..eheh

Uruchimaru @ kf berkata...

hurm dah lame x pi zoo Yong!

eT berkata...

kalo bawak anak kecik agak2 xder pape la kot kan3...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...