Khamis, 30 Disember 2010

:: Happy Birthday Abah ::

HAPPY BIRTHDAY ABAH!!!!

actually, birthday abah semalam..but entri tak sempat nak buat..maka dibuat la hari ni.hehe..lagipon semalam tak dapat jumpa abah lagi..hari ni baru abah balik ke sungai petani..so yong and family wilh celebrate birthday abah tonite..ala takda lah celebrate besar-besaran..just makan sama-sama..beli kek ke sket kan? enjoy lah..bab kek ni den memang suko..nyum2..hahhaa

oke..abah..yong nak ucapkan selamat hari lahir kepada abah..yong sayang abah tau..hope pasni yong lebih jadi anak abah yang solehah dan dapat membantu keluarga kita..yong taknak jadi anak derhaka tau T__T.semoga abah sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki..amin...

umur abah baru 46 tahun..tak sangka abah masih muda ya :) jom layan lagu Dance With My Father..yong suka sangat lagu ni...macam nak ulang dengar 1000x ha...hehehe

4 ulasan:

Miss Izah Mohamed berkata...

happy bufday to u abah..
semoga ur abah dipanjang umur & dimurahkan rezeki

Redbloodsnow berkata...

hepi bfday to him :) jeles nyer tgk org2 yg still ade ayah :( zie lak...sampai ke mati pun x akan pernah lg merasa kasih sayang sorg ayah.

hanya kenangan yg di bawa always :)

mia berkata...

hehe..mia egat b'day abah yong same dgn adik mia..rupenye smlm ya..happy b'day utk abah yong oke..

ardinihumaira berkata...

selamat ulangtahun kelahiran buat beliau! semoga dilanjutkan usia, dirahmati Allah dan dikurniakan kesihatan serta kebahagiaan di dunia wal akhirat, amin

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...