Rabu, 15 Disember 2010

:: hanabi yer..bukan hana tajima ::



haa.apa menda la hanabi ni ek?hehehe..suka je nak sebut. hanabi ni nama contact lens yang yong pakai dalam gambar tu.cantik tak?



sangat terang dan sharp color dia. yong suka sangat.sebelum ni yong ada pernah beli lens warna biru gelap juga. tapi orang tak nampak pon macam yong pakai lens. hahaha. warnanya terlalu gelap.so not nice.dah la mahal yong beli.rm90 kalo tak salah.bole pakai 2bulan jerk.



so yang kali ni buat yong sangat happy.rasa ceria je bila pakai tau. muka nampak berseri..ada kena mengena ker? hehehe







Nota alinac-kalo ada yang nak order lens.btau yong yer. boleh pilih corak baru dengan harga best. free gift include :)



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

6 ulasan:

izan_cute berkata...

cantiknyer..yong dah comey,pakai la kaler ape pun tang mata tu...

ardinihumaira berkata...

comeyy nye:D

Uruchimaru@kf berkata...

Yong mmg cute...LAH!

psst yong surilah blog sdg direka ..apepun tunggu ok!

Lelaki Ini berkata...

alalala
chanteq!

tomatokering :) berkata...

amboih..canteknye ;)

Sophia Rani berkata...

wah3... skrg mata da biru.. eyeliner pon da pndai guna... :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...