Ahad, 19 Disember 2010

:: format laptop murah.area sg.petani sahaja::



hari ni just nak promote la kepada sesiapa nak format laptop atau PC.harga murah je..tapi cuma di area sungai petani.kalo ada sesiapa berminat bole la inform kat yong yer :)



kebetulan abg halim masih ada disini.so bole la yong buat bisnes sket.hehe nice what?



skg ni yong tak brapa ada mood lah. risau T___T



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

8 ulasan:

SINGALAUTMETRO berkata...

orang sungai petani jangan tunggu lama-lama..

ijatnuar87 berkata...

jaoh sangat la,hehehe...

zarifahmr berkata...

abang sayang yong ke ni?? weewit~ hihi

ardinihumaira berkata...

uiskkk...
semoga laptop yong segera sembuh tau :)

Redbloodsnow berkata...

Alaaa yong...kat kuching tahu x katner? hehehe.

Redbloodsnow berkata...

Alaaa yong...kat kuching tahu x katner? hehehe.

Adam berkata...

|Saya pun ada wat format laptop murah je rm 30,area shah alam,puncak alam, puncak perdana



untuk lebih lanjut mai blog saya

http://rnritsolutioncenter.blogspot.com/

TINA berkata...

my bro format laptop kat sp gak..nak wat bisnes macam yong jugak la :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...