Khamis, 9 Disember 2010

::dah Tertunailah Hasrat dihati ::

maaf gambar tak jelas

lihatlah dunia.. kekeke



yong baru je dapat cookies yang yong order dari kak ina kl petang tadi. waa.(kenal kan siapa yang yong maksudkan?) sangat excited tau. nyum2.. dah kasi family makan sket (rasa jerk) yang lebihnyer yong da bawak sorok. hahaha. yong nak makan sorang2 pasni. :p



actually yong order cookies ni awal minggu hari tu.lupa pulak hari apa. disebabkan kak ina cuti maka dapatlah hari ni. takpa la yong tak kisah lambat ke cepat, asalkan dapat kan? yong da beberapa kali tengok cookies kak ina ni kt blog. pastu sekali hari tu baca blogger Salmia cakap dia pon ada beli cookies ni.yong ni pantang tengok makanan.terus je order jugak lah.hahahah



so nak tengok rupa cookies ni yang lebih lawa sila ke blog kak ina kl ya. pic yg yong snap ni blurr je. x bukak lampu pon masa amik nyer.jadi lah gambar kelabu asap.



ha da malam ni.korang da dinner ke? yong hari ni makan laksa.nyum2.peberet tau. nak je makan satu periuk. hahaha



oke tata! sambung makan biskut.sedapnya!!!!!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

9 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

yong...


k.ayu dh meleleq air liur nie
nanti nk order dgn kak ina lah...

Uruchimaru @ kf berkata...

Yong,mkn jgn gelohoh iyer slmt mkn dgn ceria!

Puteri Iqa Izyan berkata...

ish.sodap tuhhh :P

fyna berkata...

wa...sedapnye..nk order jugak lah

Cik Tom berkata...

wah nmpk sedap la..rs nak order jgk..

kak ina kl berkata...

terima kasih yer sudi order kukis akak tu..maaflah terlambat..cuti sekolah kan..

kakchik@ella berkata...

nak order gak la. hehe ..

ejam berkata...

makin ramai nmpknya yg dh cuba kukis kak ina nie...
tercabar plak nafsuku utk order...sabau2...

farra8979 berkata...

dr hr ke hr nk order, asyik x ingat jek...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...