Selasa, 28 Disember 2010

:: Contact Lens Case ::


salam semua..just nak inform la yer...sekarang ni yong ada jual juga contact lens case ni..so kepada yang ada beli lens denagn yong..bole la kalo nak beli case ni juga..harga RM.2.50 je ye..

tak sangka ramai juga suka pakai lens ek..sebelum ni yong jual lens atas permintaan je..so sekarang da serius..and yong akan sentiasa upload picture lens yang terbaru..mestilah nak yang terbaru kan? ada ke nak corak yang da lama?? eh korang ke apa yong bebel ni? hahaha

oke..kepada yang berminat nak tengok lens yang yong jual..bole klik sini untuk lihat picture nyer ye..

3 ulasan:

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

ade tak jual contact lens yg size besar..
maksudnye, kalau pakai, anak mata nmpk besar...
paling kalo ade contact lens besar yg hampir nmpk hitam je mata, kornea x nmpk.. :D
mcm ni:
http://i3.ytimg.com/vi/RDDteaPl1lM/0.jpg

kakchik@ella berkata...

Kkchik suka pakai lens. tp buat masa skrg ni lens kakchik sume di sponsor. Kalau tidak sure kakchik dh beli dari yong. hihi ..

alinac lover berkata...

MéuzAngelo™ XXIII - gila bafak ni weh


hahaha

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...