Khamis, 18 November 2010

:: yong juga Ex-Puo ::

oke..nak cerita la sket kan..sebelum yong yang seperti sekarang ni..apa yang telah yong lalui tahun lepas..ecece..konon2 bajet mcm artis la nak btau dunia dulu apa ko buat..
oke terus kepada cerita lanjut..

tahun lepas iaitu tahun 2009.yong juga seperti orang lain..dapat melanjutkan pelajaran..normal la kan..da belajar sket..mesti nak lanjut2..hehe .so yong dapat p PUO..tahu ke PUO tu apa? POLITEKNIK UNGKU OMAR. kat Ipoh, Perak..but yong dapat study situ selama SEBULAN jerk..huh!

waa.mesti korang tertanya2..asal sebulan jerk ek? pegi kursus je ke apa yong ni? xpon kena TENDANG dari PUO sebab tak layak..hahahhaa

oke takde2 oke..ingat senang ke nak dapat sambung belajar.x memasal orang pk yong kena tendang lak..yong ambil keputusan untuk berhenti belajar disebabkan masalah keluarga yang amat meruncing masa tu.

bole tak bayangkan apa perasaan yong masa tu? da elok2 belajar kat tempat orang..tiba2 kena berhenti.tinggalkan kawan-kawan.. T__T gila sedey woooo!

walaupun baru je sebulan dok kat sana..tapi bole tahan juga la memory nyer tu

oke layan pic ek

masa ni minggu orientasi..pagi2 ni haa..semangat tu..muka ceria jerk.yela.dapat sambung belajar..mesti la SYOK kan?

This is my BFF.Ifa nama dia..waa.rindu sama dia..da kenal lama..sejak belajar di Melaka dlu.ifa slalu tolong yong masa di Melaka dulu..sebab dia orang Melaka..


haa..LOVE aww..kah kah kah..yang sebelah yong tu Yati nama dia..yong kenal Yati masa di Melaka juga..Yati kawan pertama yong masa di Melaka dulu..yela..sekor2 budak utara datang belajar situ..mana nak kenal sesapa.mujur dapat sorang kawan..thanks juga kepada dia n family..dia juga asal dari melaka..

 
haa..ni hari-hari terakhir yong belajar di PUO..dak2 kelas yong ler tuh..biasala kan..yong mestilah watark utama..kena dok tengah..kekeke

 hari last..nak balik umah da..tak belajar da kat PUO pastu..
 
bole tak nak cakap rindu kat dorang ni T_____T

 
ni masa yong g ipoh.pergi melawat roomate dulu..so dapatlah keluar ramai-ramai..kan da cakap..bajet mcm artis..sekali datang..ramai nak jumpa.wakakaka!

oke..ini kawan ifa dari Melaka..first time jumpa dia.
"nak amik gambar dengan ai? ai xkisah y"..hahaha





sekian cerita sedey dari saya..(korang sedey tak? hehe)



ex-puo juga,
yong

9 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

semoge ari esok yong ceria iyer...

Kalamhati berkata...

sedeeey!huhu..
takpe yong..rezeki Allah ada kat memana..yg penting yong rajin berusaha..org yg blaja tinggi tp malas nk cari keje pun tak guna gak kan?..cheer up!jgn sedey2..=)

Sophia Rani berkata...

takmau sedey2 ya.. doakan kejayaan bersama.. :)

Mr feckry berkata...

sesudah tu, mana lu pegi

:: S.h.U.H.a.d.A :: berkata...

eh. same2. kite pon ex puo :)
baru habeh final exam tok final sem a few weeks ago . :)

tpkan yong, puo still the best kan . proud 2 be one of them =)

hamzah ian berkata...

nice pic

Wan Gerrard berkata...

owhmemori lama yang best ^_^v

ardinihumaira berkata...

yong hepi2 tau... :)

BisKut ChiPmOrE berkata...

rindu PUO..rindu baju batik..rindu taman cempaka...yong thanks gbr2 ni..teringat benteng..lepak2 makan

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...