Khamis, 25 November 2010

:: Suka KEBAYA tak? comel je kan? ::

oke secara jujurnya.yong x da pon koleksi kebaya..yela..dulu zaman tembam2..mana lamuat nak pakai kebaya..kalo pakai pon straight je ha badan ni..maka dilupakan je la niat nak pakai kebaya tu..but sejak da kurus ni.ahaks.sejak bila yong kurus?? ngeee ala sejak slim sket ni kan..mcm bole je nak pakai kebaya..ingat nak buat baju kebaya tahun ni..tapi last..tak jadi sebab takda mood nak raya..kekeke

so hari ni jom usha sket kain untuk dibuat baju kebaya..ada beberapa color je sebagai contoh yer.yang ni yong jual RM80 include postage..3 in 1 tau..ada kain, baju and selendang :)





so kepada yang berkenan..bole jerk roger yong ek..ada pelbagai kaler pilihan anda..


5 ulasan:

Mr feckry berkata...

merah merah biji saga,
baju merah jage-jage

Cik Gallus Gallus berkata...

lawa baju kebaye tu

nEa FleriDa / nIL berkata...

cantik! ;)

Uruchimaru @ kf berkata...

......berbaju kebaya..tiru mcm saya..ingat tak lirik ni yong?

ardinihumaira berkata...

lawwaaaaaaaaaaaaaaaa betuL!:D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...