Sabtu, 20 November 2010

:: Spanish + English = Spanlish ::

hai korang..ada tengok tak citer Spanlish semalam..besh aww layan.

kisah tu tiba2 buat yong rasa mcm nak belajar je English scara drastik..yela..yong ni mana la reti sgt speaking2 ni..buatnyer tetibe kena p Ober-C...jadi la macam Flor watak dlm movie ni..

Flor ni jadi maid kat umah org putih.da la keja kat umah mat saleh..xpandai speaking pulak..haish..cakap mcm itik n ayam je la.


pape pon cerita ni mmg layan lah..leh je tgk trailer dia..ni dia




so when i try to speak English..jadi la Malish (Malay+English)
oke la kan? jangan malash sudah..hahahhah






Nota ALinac-semangat mau ada heh!

5 ulasan:

saya_arief berkata...

da tengok citer ni dulu..
besh.
:D

Derus berkata...

yang tetiba tu yg jadi cepat pandai...:)

kakchik@ella berkata...

Jom blajar sama-sama yong. hehe ..

Sophia Rani berkata...

hahaha... i reti sikit2 spanish.. basic je la

PIDUT ASiS berkata...

tak kisah dia tak pandai english..yg penting cun..XD

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...