Khamis, 4 November 2010

:: SLIM SOAP USA..sesuai kepada yang ingin slim ::

see...tajuk tu..ada rasa tergugat tak untuk slim??..hahhaa

ari tu yong ada tunjuk breats soap USA kan? terlupa nak cerita adik beradik sabun ni..iaitu Slim Soap USA.

ada yang tertanya-tanya..betul ke menjadi? berkesan ke idok ye?haa.. kang tak menjadi rasa nyesal pulak beli kan?

oke..ni komen yong sebagai pengguna dan penjual benda2 alah ni suma..hehe..
Slim soap ni..mmg khas dirumus untuk membantu kita slim tau.tapi xde la..pakai sekali terus nak slim..agak2 la kan.kena amalkan selalu..kalo bole setiap kali mandi tu mesti pakai..bukan sapu seluruh badan..kat bahagian tertentu jerk..tahu la korang kan nak sabun area mana kan..hehe

lagi satu..sabun ni mmg utk firmkan kulit kita..so kalo da slim tu mesti la kulit ni jadi lembik2 semacam je kan..masa ni la sabun ni berfungsi..mcm yong..sbb dulu penah BAMBAM (gumux jugak dulu weh) maka perut ni haa..lembik2 jerk..kulit kat tangan ni mcm orang tua je kecut..so bila yong pakai sabun ni..kulit area perut ni jadi firm..betul ya..x tipu! nak kena tunjuk gambar perut ke? hahah..xde2..gurau ya!

kalo siapa yang tahu tentang pernigaan yong dari awal..mmg dorang akan tahu..yong jarang jual 1 ketul jerk utk soap ni skg..sbb..orang ramai da tahu kebaikan soap ni..yong pon xperlu la nak explain lebey2..pastu setiap bulan yong akan tukar-tukar promosi..sabun ni yong akan jual lebey dari satu..so customer akan rasa jimat la kan..keberkesanannya sama macam breast soap tu..mmg power la..hehe

eh..korang ni tahu ke tak lagi rupa slim soap tu cemana?? ni dia oke

ni gambar yong.bukan dr google..hehe

small aje soap ni..sbb tu kena beli lebey..kalo beli satu je x ckup :) orang kata kecil-kecil cili padi.hahhaa

lagi satu nak btau..soap ni hanya membantu ya..jangan la harapkan 100% je kat soap ni..diet n senaman tu kira bonus la..kalo makan 5x kali nasi sehari pastu cakap x kurus jugak..paham2 sndri la kan.. :p

.............................................................................................................

fuh..lega..

ada lagi nak tanya ke akak-akak sayang? sila komen je.nanti saya cerita lagi..
kepada yang nak order..tengok-tengok la dulu SET PROMOSI ALINAC ya..
tarikh tutup 26 November 2010





Nota Alinac-nak slim jangan la terburu-buru..yong tak galakkan makan pil utk slim cepat~ ke ada yang nak mati cepat???

6 ulasan:

kakchik@ella berkata...

betui ka bole kuruih yong? akak mcm dh ternaik je nih. hehe ..

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

bagus yong..
kiranya entry ini mudah untuk kawan-kawan yang nak slim faham

detail tu...terbaik..

kak ina kl berkata...

rajin betul cik adik ni berbisnis semuga bertambah berjaya yer

CT berkata...

sabun tu harga bape?

ardinihumaira berkata...

;) dni teringin nak kurus. hehe... nanti dni cuba... skang aktiviti online shopping dni terbengkalai. tak ada amount dalam bank kahkahkah... habis licin

Redbloodsnow berkata...

yangggg! z order nih taw. sebuku je. nk kempiskan lengan zie yg fat cam babs...hahahaha.

check ur order form ek.

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...