Sabtu, 27 November 2010

:: shawl yang sama untuk kedua kalinya ::

testing at kedai tudung :p

salam semua.. haa korang mesti da tengok kan shawl merah hitam yang yong pakai tu? shawl tu yong da beli ari tu.. then hari ni yong beli lagi sekali untuk dinner kawan yong.



kawan yong tak sempat nak beli tudung.so dia pesan je kat yong mintak tlg belikan untuk dia.



dah tu. yong berkenan je shawl mcm yong punya.so yong beli la lagi sekali..hahaha..rasa macam kejam x?



kawan yong bagi kepercayaan 100 % pada yong untuk pilihkan tudung n shawl untuk dia sebab dia da last minute da.tak sempat nak beli.



waa. yong pon amik jela ikut suka hati yong. citarasa ai..ai punya suka la kan..mujur kaler tudung and shawl tu matching ngan dinner dress dia.. suka hati yong tengok.leh jadi perunding imej la pasni.



ada sesiapa lagi nak mintak ai jadi perunding imej dia. ai oke jerk. FREE tau :p sudi?



Sent from my BlackBerry® smartphone

Powered by ShowMeBlogger.com

4 ulasan:

princeduyong berkata...

cantik yong...tambah2 lagi kalau dipakai oleh orang cantik...

SyUhAdA berkata...

hehe..
dh jd prunding imej lak yong skang nie..

ardinihumaira berkata...

whoaaa... mau! :D

Sophia Rani berkata...

u macam pengantin la pakai cm tu.. hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...